В Житомирській області рятувальники запобігли знищенню вогнем житлового будинку

В Житомирській області рятувальники запобігли знищенню вогнем житлового будинку

08.12.15 09:02 0 601
6 грудня о 20:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Кодня Житомирського району горить цегляний житловий будинок.

На місце події негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Було встановлено, що осередок пожежі знаходиться в господарській споруді, що прибудована впритул до оселі. Полум’я вже перекинулось на житловий будинок та веранду. Також через високу температуру вибухнув газовий балон, що знаходився у веранді.

Оцінивши усю складність обстановки, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до ліквідації надзвичайної події ще один черговий караул рятувальників з 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Також син власниці будинку повідомив про те, що у веранді знаходиться ще один газовий балон. Із ризиком для життя рятувальники винесли балон на двір.

Пожежу ліквідовано о 01:40. У результаті пожежі знищено покрівлю, перекриття, дві кімнати та домашнє майно. Силами рятувальників не допущено перекидання полум’я на сусідній житловий будинок та господарську споруду, що знаходилися в 3 метрах від палаючої оселі.

Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 9 чоловік особового складу вогнеборців та 2 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Загиблих та травмованих не виявлено. Наразі правоохоронні органи встановлюють причина пожежі.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Управління ...
Наступна новина: Хмельницька область: в ...

КОМЕНТАРІ