На Хмельниччині медичний автомобіль зіткнувся з вантажівкою

На Хмельниччині медичний автомобіль зіткнувся з вантажівкою

08.12.15 08:02 0 590
56-річний водій автомобіля та 46-річний лікар отримали травми і госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

Аварія трапилась 7 грудня, поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. 43-річний водій автомобіля «Fiat», який рухався з Хмельницького в напрямку Ярмолинець, порушуючи правила обгону, виїхав на зустрічну смугу руху. В цей час йому назустріч в напрямку Хмельницького їхав медичний автомобіль.

Щоб уникнути зіткнення, водій останнього вдався до екстреного гальмування, через що автомобіль теж занесло на зустрічну смугу, після чого відбулось зіткнення з вантажівкою «Scania», за кермом якої знаходився 30-річний житель Івано-Франківщини.

В аварії постраждали водій та лікар медичного автомобіля. Стан останнього кваліфікують як важкий. Наразі потерпілі знаходяться у Хмельницькій обласній лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У яких містах та районах ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ