На Львівщині правоохоронці припинили діяльність восьми підпільних букмекерських контор

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність восьми підпільних букмекерських контор

08.12.15 13:08 0 538
Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили букмекерські контори, які працювали у Бориславі, Дрогобичі, Стрию, Бродах та у Самборі Львівської області.

Правоохоронці встановили, що нелегальні заклади функціонували у закритому режимі. Працівники контор у порушення вимог Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" надавали відвідувачам послуги азартного характеру та виплачували грошові винагороди. Загалом у конторах одночасно могли робити ставки 72 особи.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області ініціювали відкриття кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

У приміщеннях нелегальних закладів правоохоронці виявили та вилучили 24 системні блоки, за допомогою яких здійснювалось надання послуг азартного характеру, приймались ставки, що давало можливість отримати виграш (один системний блок обслуговував три робочих місця), а також бухгалтерську документацію.

Проводяться слідчі дії.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області

за матеріалами УЗЕ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нова патрульна поліція: ...
Наступна новина: Житомирщина: фінансування ...

КОМЕНТАРІ