У ДСНС України відбувся ювілейний випуск кінологів

У ДСНС України відбувся ювілейний випуск кінологів

08.12.15 08:04 0 546
У Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни Сумської обл.) відбувся ювілейний 10-й випуск кінологів. 10 рятувальників з різних куточків України (представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та волонтери) після тримісячного навчання і здачі відповідних державних іспитів здобули професію «кінолог – рятувальник».

Для якісного оволодіння новою професією курсанти опанували основи розведення та дресирування тварин, анатомію та фізіологію собак, ветеринарну медицину, методику і тактику застосування чотирилапих вихованців під час рятувальних робіт у різних умовах, а також багато іншого, що, безумовно, стане у пригоді під час роботи у силових та приватних структурах.

Начальник кінологічної служби ДСНС України Олег Кушта, вручаючи свідоцтва, побажав кінологам обов’язково релізуватися у професії, а також нагадав, що двері Кінологічного центру ДСНС України завжди відкриті, де на їх у майбутньому чекатиме безліч фахових семінарів та інших заходів, спрямованих на шліфування майстерності у кінологічній галузі.

МЦШР

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Ще одна ...

КОМЕНТАРІ