Тернопілля: для юних науковців області проводять виїзні лекторії

Тернопілля: для юних науковців області проводять виїзні лекторії

08.12.15 15:43 0 650
Тернопільське обласне відділення МАН України активно впроваджує інноваційні технології навчання, залучаючи слухачів філій до вебінарів, онлайн лекцій, дистанційних курсів.

З листопада 2015 року розпочали роботу мобільного лекторію, який передбачає детальне вивчення проблематики в певній науковій галузі (фізики, математики, астрономії, хімії, біології, географії та ін.) з залученням провідних науковців вищих навчальних закладів. Основна мета – формування в учнівської молоді сучасної наукової картини світу і світогляду, підвищення мотивацій до пізнання, творчості та саморозвитку особистості.

Такі мобільні лекторії відбувалися вже на базі Козівської філії за двома напрямками: фізичний та математичний, Теребовлянської –виїзні лекції з фізики та Збаразької – біологія, математика.

Такі лекції виїзного науково-популярного лекторію проводяться для старшокласників вперше. Окрім збагачення знань юних науковців новими перспективними технологіями, їх результатом стала можливість професійного самовизначення молоді, розвиток навичок проведення наукових досліджень. Можливість поспілкуватися з провідними науковцями створює інтерес у слухачів МАН та надихає на нові наукові відкриття.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На дорогах Вінниччини ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ