У Хмельницькій області шепетівський район. Вручення пам’ятних медалей воїнам-афганцям

У Хмельницькій області шепетівський район. Вручення пам’ятних медалей воїнам-афганцям

08.12.15 11:47 0 676
6 грудня в актовій залі музею М.Островського відбувся святковий захід з нагоди вручення пам'ятних медалей воїнам-афганцям під назвою: «НАМ НЕ ЗАБУТИ ДНІ ВІЙНИ». Захід пройшов за участі голови райдержадміністрації В'ячеслава Петрова, міського голови Михайла Полодюка, представників громадських організацій, воїнів-афганців та засобів масової інформації.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації В'ячеслав Петров, який наголосив, що з кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов'язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України, долею одягнених у солдатські шинелі.

«Туди ви йшли молодими юнаками, а звідти поверталися досвідченими воїнами, справжніми мужами, які знають ціну життя і смерті, гідно витримали випробування. Приємно, що через десятиліття дух бойового побратимства продовжує вас об'єднувати в особливе співтовариство воїнів-афганців, де високо цінується взаємовиручка, честь і достоїнство. Нажаль, не дивлячись на великі людські втрати, на понівечені долі, як ми бачимо, висновків не зроблено. Частина офіцерів і солдат, які брали участь у Афганській війні, знову змушені взяти зброю до рук та відстоювати цілісність України. Адже, ваш бойовий досвід є великим надбанням нашої армії»,- сказав очільник району.

Він висловив подяку воїнам-афганцям, побажав міцного здоров'я, миру, родинного щастя, благополуччя та оптимізму.

Після привітальних слів, згідно Указу Президента України голова райдержадміністрації В'ячеслав Петров та голова міської ради Михайло Полодюк виконали почесну місію – вручили пам'ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану» воїнам-афганцям.

Гарний настрій присутнім дарували аматорські колективи художньої самодіяльності районного будинку культури.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ