У Рівненській області рятувальники роз’яснили селянам правила пожежної безпеки під час зимового періоду

У Рівненській області рятувальники роз’яснили селянам правила пожежної безпеки під час зимового періоду

08.12.15 10:29 0 627
04 грудня рятувальники Здолбунівського району з метою доведення громадянам основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності під час пожежонебезпечного зимового періоду, прийняли участь у сході жителів села Ступно.

Спілкуючись з селянами, в першу чергу, працівники районного пожежно-рятувального підрозділу Головного управління ДСНС розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в районі з початку поточного року.

Звернули увагу на той фактор, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» зафіксовано саме з причин недотримання жителями правил пожежної безпеки в побуті.

З присутніми співробітники Служби порятунку провели інструктажі з питань пожежної безпеки під час використання електричного та газового обладнання, наочно та на прикладах роз’яснили, можливі небезпеки пічного опалення, наслідки порушення елементарних правил пожежної безпеки, під час експлуатації електроприладів.

Також рятувальники не лише наголосили про дотримання правил безпеки, але й дали поради до яких служб необхідно звертатися, якщо у цьому є потреба.

Скориставшись нагодою, працівники ДСНС нагадали громадянам і правила поводження у випадку виявлення невідомого предмету або застарілого боєприпасу.

Під час спілкування вогнеборці відповідали на запитання людей та роз’яснювали їм правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися, щоб не допустити пожежі у побуті. А щоб громадяни не забували правил безпеки, рятувальники вручили їм інформаційні листівки з відповідними правилами безпеки.

Під час спілкування місцеві жителі дослухалися до порад фахівців та пообіцяли бути обачними, а це вже є однією з передумов того, що опалювальний період мине без надзвичайних подій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Дрогобицькому ...
Наступна новина: Житомирські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ