У Волинській області тривають просвітницькі заходи серед населення з питань пожежної безпеки та цивільного захисту

У Волинській області тривають просвітницькі заходи серед населення з питань пожежної безпеки та цивільного захисту

08.12.15 13:35 0 578
Співробітники Луцького міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області провели навчання населення правил безпеки за місцем проживання. Просвітницькі заходи, до яких долучилися соціальні працівники та представники органів влади на місцях, відбулися на території Рокинівської селищної ради Луцького району.

Під час подвірних обходів працівники Служби порятунку «101» акцентували увагу громадян на необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, закликали дотримуватися усіх пересторог при експлуатації газового та пічного опалення, звертати увагу на справність електромережі. Крім того, проводили профілактичні бесіди з батьками малолітніх дітей, закликаючи їх ховати від дітей сірники та пояснювати про небезпеку розваг із вогнем.

За згодою власників помешкань рятувальники оглянули стан пічного опалення та електрообладнання, надали консультації щодо їх усунення, закликали мешканців багатоповерхівок не захаращувати горища, підвали та підсобні кімнати легкозаймистими та горючими матеріалами.

Під час відпрацювання рятувальники відвідали загальноосвітню школу селища Рокині. Співробітники ДСНС на прикладі найпоширеніших надзвичайних подій різного характеру розповіли учням про правила поведінки у побуті, в громадських місцях, під час виявлення вибухонебезпечних предметів, а також під час терористичної загрози та в умовах, наближених до воєнних.

Насамкінець рятувальники нагадали школярам та педагогам ключові вимоги пожежної безпеки під час святкування новорічних ранків та наголосили на неприпустимості використання школярами піротехнічної продукції.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині учасники ...

КОМЕНТАРІ