Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

08.12.15 11:14 0 609
5-6 грудня на території Волинської області трапилося 5 пожеж.

5 грудня о 20:39 до служби «101» надійшов виклик про пожежу в господарському приміщенні у селі Пульмо Шацького району. Для ліквідації було направлено команда місцевої пожежної охорони села Пульмо, а також працівники ДПРЧ-11 селища Шацьк. Причина пожежі встановлюється.

Цього ж дня о 21:26 зафіксовано повідомлення про пожежу господарської споруди у селі Дідичі Ківерцівського району, для подолання якого були залучені працівники ДПРЧ-6 та команди місцевої пожежної охорони селищ Цумань та Олика. О 22:20 бійці ДСНС ліквідували горіння. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

6 грудня о 13:14 трапилась пожежа в селі Дачне Ківерцівського району. Для ліквідації пожежі за шість хвилин після виклику прибули рятувальники ДПРЧ-6 з райцентру. О 13:50 пожежа була ліквідована. Причина пожежі встановлюється, найімовірніше вона трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 22:28 у селі Пальче Ківерцівського району зафіксовано пожежу в дерев'яній господарській будівлі місцевого мешканця. На місце події прибули працівники ДПРЧ-6, які приборкали лихо. Імовірно, пожежа травилась внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті. Cлід пильнувати за справністю печей опалення, не перегрівати їх надмірно, а також дотримуватися вимог безпеки при користуванні електричними приладами. Для запобігання пожежам з вини дітей, потрібно пояснити дітям небезпеку розваг з вогнем, ховати від них сірники та запальнички.

У випадку пожежі телефонуйте за номером «101»!

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про серійне ...

КОМЕНТАРІ