Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському оперативники «на гарячому» затримали квартирного злодія

Хмельниччина: у Кам'янці-Подільському оперативники «на гарячому» затримали квартирного злодія

08.12.15 11:32 0 523
Намагаючись втекти від поліцейських, зловмисник вистрибнув з вікна 2-го поверху і зламав ногу. Зараз він перебуває на лікуванні.

У ніч з 5 на 6 грудня оперативники перебували на відпрацюванні нічного міста. Проходячи повз багатоповерхівку, розташовану на проспекті Грушевського, поліцейські почули шум та звук розбитого скла, і одразу попрямували туди.

На місці правоохоронці помітили, що в квартирі на 2-му поверсі розбите скло. Один із поліцейських піднявся нагору і побачив у квартирі невідомого чоловіка в рукавичках та … носках, одягнених поверх взуття. Втікаючи від правоохоронця, злодій, не довго думаючи, вистрибнув у вікно. Приземлення виявилось не дуже м'яким — зловмисник зламав ногу. Більше того, внизу перебував ще один поліцейський, який страхував свого напарника. Він його і затримав.

Правоохоронці завезли злодія до лікарні, де йому наклали гіпсову пов'язку. Встановлено, що затриманий — 28-річний мешканець Дунаєвецького району, раніше судимий за вбивство. Пояснити, що він робив у чужій квартирі, чоловік наразі відмовляється. По даному факту правоохоронці проводять розслідування.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: «Монсанто ...

КОМЕНТАРІ