Стан реалізації соціальних проектів у Житомирській області

Стан реалізації соціальних проектів у Житомирській області

09.12.15 14:12 0 531
У Житомирській області продовжують реалізовуватися інвестиційні програми і проекти, що фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Станом на 7 грудня на ці проекти вже отримано 83970,706 тис. грн, використано – 56022,564 тис. грн.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський тримає на особистому контролі хід та темпи виконання робіт на всіх об'єктах.

Серед об'єктів фінансування котельні, мережі водопостачання та водовідведення, заклади освіти, культури тощо.

«На 18 котелень в школах та лікарнях переведено на альтернативні види палива. Їх готовність - 100%. Котельня на твердому паливі Івницької загальноосвітньої школи I-II ступеня Андрушівського району готова на 75%, завершення робіт планується на 15 грудня 2015 року», – розповів Сергій Машковський.

Котельня Скраглівської загальноосвітньої школи I-III ступеня Бердичівського району: стан готовності – 85%.

Котельня по вул. К. Маркса, 61а, м. Коростень: 9 грудня буде укладено договір за результатом переговорної процедури закупівлі, переможцем вже здійснено поставку обладнання на котельню в повному обсязі.

Голова ОДА повідомив, що в області проводиться будівництво та реконструкція 8 мереж водопостачання та водовідведення. Серед них мережа водопостачання у с. Радянське та с. Бенедівка (Бердичівський район) – стан готовності по 65 %. Продовжується будівництво мережі водопостачання у с. Великі Низгірці Бердичівського району. Стан готовності – 50%. Триває будівництво КНС, самопливного колектору та напірного колектору мікрорайону ВАТ «Цукрорафінадний завод», м. Бердичів.

У с. Білка Коростенського району реконструюють під дошкільний дитячий заклад приміщення жіночої консультації. Стан готовності – 80 %.

Також серед закладів освіти проходить реконструкція інженерних мереж та внутрішнього оздоблення ДНЗ «Дзвіночок» у с. Кишин Олевського району (вже 70%) та будівництво внутрішніх санвузлів в загальноосвітній школі № 3 I-III ступеня, м. Малин (50%).

У Бердичеві продовжуються реставраційно-ремонтні роботи з відновлення функції театру (пам'ятка історії), готовність 70%. В Андрушівці – реконструкція дитячої школи мистецтв, стан готовності 80%.

Завершити роботи на всіх вищезгаданих об'єктах планується до кінця поточного року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині затримали ...

КОМЕНТАРІ