Збройні Сили Великобританії на Житомирщині

Збройні Сили Великобританії на Житомирщині

09.12.15 09:47 0 592
Навчальний центр Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, що на Житомирщині, відвідала делегація Збройних сил Великобританії. Черговий робочий візит відбувся з метою огляду навчальних місць та ознайомлення з можливостями Центру для проведення поглибленого практичного піхотного курсу для військовослужбовців-інструкторів навчального центру ВДВ.

Протягом визначеного періоду, інструктори Збройних сил Великобританії проведуть навчальний курс для українських колег для вдосконалення вмінь і навичок особового складу навчального центру ВДВ, їх подальшого зростання як експертів у своїх фахових напрямках, двостороннього обміну досвідом та поглибленню взаємозв'язків між двома державами.

Зустріч у навчальному центрі ВДВ розпочалася брифінгом. Його провів начальник центру підполковник Святослав Щербина. Офіцер подякував іноземним колегам за всебічну підтримку щодо розвитку навчальних інструкторських програм, які сприяють підвищенню обороноздатності України у тактичному та стратегічному напрямках. Крім того, була відзначена позитивна динаміка двосторонньої співпраці та обговорені перспективи подальшої кооперації у 2016 році.

Представники британського штабу групи «Розбудова партнерства — Україна», відзначили високий рівень професіоналізму українських колег та результативність спільної роботи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ