Поліція викрила житомирянина у вчиненні низки крадіжок

Поліція викрила житомирянина у вчиненні низки крадіжок

09.12.15 16:34 0 616
На початку грудня працівники Житомирського відділу поліції затримали оголошеного у розшук 23-річного жителя обласного центру. Чоловік, підозрюваний у незаконному зберіганні наркотиків, виявився причетним ще й до вчинення крадіжок.

У вересні до житомирських правоохоронців звернулась 40-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення її мобільного телефону. За словами жінки, яка працює в місцевому торгівельному центрі, зловмисник, помітивши, що захисні ролети в її відділі незамкнені, підняв їх та забрав залишений там гаджет.

З місця події правоохоронці вилучили низку речових доказів та у рамках кримінального провадження розпочали заходи щодо встановлення особи зловмисника.

28 листопада заява про крадіжку мобільного телефону надійшла від 34-річної продавчині продуктового магазину. Цього разу зловмисник викрав гаджет, необачно залишений власницею на прилавку.

- Вивчивши речові докази, у тому числі й записи з камер відеоспостереження, ми встановили, що в обох випадках крадіжки вчинив один і той самий чоловік, 23-річний раніше судимий житомирянин, - коментує начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

До того ж нині триває досудове розслідування факту незаконного зберігання наркотиків цим же чоловіком. Він вже кілька разів не з'являвся за викликом слідчого для проведення процесуальних дій та з місця постійного проживання зник. Тому чоловіка було оголошено у розшук.

Працівники кримінальної поліції встановили місце перебування розшукуваного та затримали його. Правоохоронці встановили й місце знаходження викрадених чоловіком мобільних телефонів, які той уже встиг перепродати.

Нині за усіма фактами триває розслідування. Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: У Тернополі майбутні ...

КОМЕНТАРІ