В Житомирській області у Новограді-Волинському поліція перевіряє дотримання антиалкогольного законодавства

В Житомирській області у Новограді-Волинському поліція перевіряє дотримання антиалкогольного законодавства

09.12.15 11:44 0 619
Комплексні відпрацювання об'єктів продажу алкогольних та тютюнових виробів розпочаті звягельськими правоохоронцями за результатом участі керівника відділу поліції у загальному прийомі громадян. В одному з мікрорайонів міста у магазині виявлено факти реалізації пива та горілчаних виробів без відповідної ліценції. Профілактичні відпрацювання тривають.

У рамках розпочатих звягельською поліцією профілактичних заходів було створено чотири рейдові групи, які одночасно відпрацьовували один із мікрорайонів міста. У результаті встановлено, що перевірені заклади діють на підставі наявних ліцензій. Водночас в одному з торгівельних закладів правоохоронці таки виявили і задокументували реалізацію алкоголю без необхідних дозволів.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, у складському приміщенні магазину 31-річна орендарка облаштувала «міні-бар». Із закладу було вилучено 91 пляшку пива та 28 - інших горілчаних виробів, а також зошити з «чорною бухгалтерією» та списками боржників.

Все вилучене було передано на відповідальне зберігання до вирішення питання відповідно до чинного законодавства.

За вказаним фактом оформлено адміністративні матеріали за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які нині направлено на розгляд суду.

Водночас правоохоронці повідомляють про продовження профілактичних відпрацювань й у інших мікрорайонах міста та у населених пунктах Звягельщини.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Вінничині піротехніки ...

КОМЕНТАРІ