Поліцейські викрили закарпатку,яка продала власну дитину німцям

Поліцейські викрили закарпатку,яка продала власну дитину німцям

09.12.15 13:18 0 560
За 10 000 гривень 25-річна жителька смт.В.Бичків Рахівського району погодилася стати сурогатною матір′ю для бездітного німецького подружжя. За фактом торгівлі людьми триває слідство, немовля - в дитбудинку.

Влітку на одному з КПП на виїзді з України затримали подружжя з Німеччини. Чоловік із дружиною везли немовля. Іноземці надали документи, які свідчили, що дівчинку народила у Львівському пологовому будинку сама німкеня. Проте українські правоохоронці мали іншу інформацію, тож німецькому подружжю довелось затриматись на Закарпатті.

Дитину від них вилучили й помістили в дитячий будинок. Адже ця дитина була народжена громадянкою України.

Цю кримінальну справу розслідували закарпатські та львівські тоді ще міліціонери. Вони й встановили справжню матір дитини – 25-річну жительку смт.Великий Бичків Рахівського району.

Як з′ясувалося, жінка завагітніла, проте дитинка була для неї небажаною. Тож коли вона знайшла в Інтернеті оголошення про те, що фірма придбає немовля для усиновлення іноземцями й добре за це заплатить, то без зайвих докорів сумління погодилася продати власну кровинку…

Оксана (ім′я змінено) зв′язалася спершу електронною поштою, а далі телефоном із львівською громадською організацією. За новонароджену дитину сурогатній матері обіцяли 20000 гривень, але на руки дали лише десять тисяч. Решту обіцяли доплатити, коли іноземці перевезуть дитя через кордон…

Вагітна закарпатка приїхала до Львова. Там їй зняли квартиру. За здоров′ям породіллі наглядав лікар.

Народила Оксана здорову дівчинку у Львівському пологовому будинку. Та документи львів′яни оформили на німкеню, відкупившись від біологічної матері дівчинки десятьма тисячами гривень, та заплатили посереднику 150 долларів США.

Весь цей час за аферистами пильно стежили міліціонери. Іноземців з дитиною затримали вже на Закарпатті, безпосередньо на кордоні з Євросоюзом. Німці спершу пробували «качати права»: мовляв, це наша рідна дитина, ось документи! Та з того нічого не вийшло. Дитину від них забрали й залишили в Україні. Тепер вона виховується в одному з дитячих будинків на Закарпатті. Якщо пощастить, то і батьки для дівчинки знайдуться…

Слідство у справі по торгівлі людьми триває. Воно повинно викрити всіх причетних до цієї афери: і так званих громадських діячів, і лікарів, і посадовців, які сприяли у виробленні фіктивних документів для вивезення української дитини за кордон.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ