Обласна влада підтримуватиме інфраструктурні проекти,що реалізуються у місті Вінниці,- Валерій Коровій (+фото)

Обласна влада підтримуватиме інфраструктурні проекти,що реалізуються у місті Вінниці,- Валерій Коровій (+фото)

09.12.15 16:44 0 578
7 грудня, голова облдержадміністрації Валерій Коровій спільно з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим здійснив об'їзд об'єктів соціальної інфраструктури міста Вінниці.

Очільники регіону та міста оглянули амбулаторію загальної практики сімейної медицини № 8, що на Старому місті, де для забезпечення доступу маломобільних груп населення до медичного закладу нещодавно облаштовано ліфт. А також ознайомились з ходом будівельних робіт, які проводяться нині у приміщенні дитячого садка № 11 по вулиці Порика.

Передбачається, що ДНЗ, будівля якого майже два десятиліття не використовувалася за призначенням, буде введений в експлуатацію до кінця року. ж там тривають оздоблювальні роботи та здійснюється благоустрій території закладу. Фінансування заходів з реконструкції приміщення здійснюється коштом міського бюджету та Фонду регіонального розвитку. Готовність об'єкту на за словами Вінницького міського голови Сергія Моргунова, – до 80 %. Відтак стоїть чітке завдання: до 25 грудня завершити усі будівельні та оздоблювальні роботи.

У рамках об'їзду керівники області та міста відвідали також проспект Космонавтів, де нині завершується перша черга реконструкції. «Тут треба доставити лавочки, урни для сміття, встановити камери відеоспостереження та прибори для трансляції Wi-Fi. На наступний рік у бюджеті міста передбачаються кошти на реконструкцію другої черги проспекту: від вулиці Порика до Келецької», - зауважив Сергій Моргунов.

Голова ж обласної державної адміністрації Валерій Коровій підкреслив: реалізація подібних проектів є прикладом процесу бюджетної децентралізації, що дає можливість органам місцевого самоврядування акумулювати відповідні фінансові ресурси для проведення таких робіт. «Одночасно хотів би зазначити, що на ці заходи були також залучені кошти Фонду регіонального розвитку, який абсолютно по-новому почав працювати в поточному році. Думаю, що в міру того, як буде затверджений державний бюджет, область підтримуватиме ці проекти у місті Вінниці. По можливості також підставимо своє плече і з Фонду регіонального розвитку», - зазначив Валерій Коровій. А відтак запевнив у максимальному сприянні, аби подібних проектів і в місті Вінниці, і у Вінницькій області було якнайбільше.

Водночас очільник регіону зауважив, що у поточному році, на відміну від попередніх років, ефективно працює система державного казначейства, що дозволяє виконувати усі зобов'язання, взяті перед підрядними установами та постачальниками. «Це має дуже важливе значення. Ми повинні повернути довіру підрядників до капітальних видатків держави, тому що це долі підприємств, долі людей, які там працюють, їх заробітні плати», - наголосив Валерій Коровій.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі майбутні ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ