Вінничина:  в автопригодах на дорогах області постраждали двоє водіїв

Вінничина: в автопригодах на дорогах області постраждали двоє водіїв

09.12.15 19:12 0 613
7 грудня в результаті аварій, які стались у Вінницькому районі та у місті Калинівці двоє водіїв з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні.

На об'їзній дорозі міста Вінниці о 08.00 годині 36-річний водій автомобіля «Шкода», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю «Хюндай». Внаслідок зіткнення 19-річний водій автомобіля «Хюндай» з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Цього ж дня близько 21 години у місті Калинівці 26-річний водій автомобіля «Рено Трафік», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху де зіткнувся з автомобілем «Рено Кенго», який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення 36-річний керманич «Рено Кенго» госпіталізований до Калинівської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ