Правоохоронці Львівщини викрили

Правоохоронці Львівщини викрили "підпільний" гральний заклад

09.12.15 12:51 0 597
Захисту економіки у Львівській області виявили та припинили діяльність нелегального закладу, який надавав платні послуги громадянам всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Поліцейські встановили, що у напівпідвальному приміщенні нежитлового будинку майже у центрі Дрогобича зловмисники облаштували залу гральних автоматів, яка працювала у закритому режимі. Діяльність залу ретельно приховувалась від оточуючих. Так, вхідні двері постійно були зачинені, здійснювалось зовнішнє відеоспостереження. Організатори азартного бізнесу також подбали, щоб до закладу потрапляли винятково постійні клієнти, обмеживши доступ стороннім відвідувачам.

Під час перевірки, проведеної 6 грудня, працівники поліції виявили та вилучили у закладі 26 гральних автоматів з інстальованим програмним забезпеченням (емуляторами азартних ігор), «чорнову бухгалтерію» та кошти в сумі понад 3 тисячі гривень, отримані за надання послуг.

За даним фактом у Дрогобицькому відділі поліції відкрито кримінальне провадження, за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання

.

Наразі проводяться подальші оперативно-слідчі заходи по встановленню організаторів діяльності грального закладу.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області,

за матеріалами УЗЕ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Луцьку керівник КП ...

КОМЕНТАРІ