Львівщина: учні НВК «Школа-ліцей «Оріяна» прослухали тренінг «Пожежна безпека»

Львівщина: учні НВК «Школа-ліцей «Оріяна» прослухали тренінг «Пожежна безпека»

09.12.15 13:45 0 559
8 грудня фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із представниками Центру безпеки міста об’єднання «Самопоміч» провели тренінг «Пожежна безпека» у НВК «Школа-ліцей «Оріяна».

Тренінг відбувся в рамках проведення Тижнів правових знань у школах Львова з метою профілактики безпеки життєдіяльності. Рятувальники поспілкувалися із учнями 3-х та 5-х класів про правила безпечної поведінки у випадку виникнення пожежі.

Вже традиційно рятувальники розповіли малюкам про основні причини виникнення пожеж у побуті та їх наслідки. Напередодні новорічних та різдвяних свят особливо актуальною є тематика використанні піротехнічних виробів. Серед таких маленьких дослідників вже є ті, хто намагався самостійно випробувати петарду. Саме для таких сміливців рятувальники показали навчальне відео про те, які наслідки від такої небезпечної гри.

Обережність під час користування побутовою газовою плитою, використання обігрівачів, електричних побутових приладів, побутової пожежонебезпечної хімії – ось перелік тих питань, які рятувальники розглянули разом із школярами.

Разом із дітлахами тренери проаналізували небезпечні предмети, які можуть спричинити займання. Діти вправлялися у повідомленні Служби порятунку про небезпеку та вчилися швидко й правильно покидати задимлене приміщення.

Дівчата та хлопці з радістю брали активну участь в практичній частині уроку, правильно відповідали на запитання.

На завершення навчань дітям роздали листівки-пам’ятки із основними правилами пожежної безпеки, щоб цю інформацію вони могли зберегти у себе в щоденниках.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині стан ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ