Тернопільські вогнеборці відвідали німецьких колег

Тернопільські вогнеборці відвідали німецьких колег

09.12.15 17:18 0 587
Тернопільські вогнеборці багато зусиль спрямовують на налагодження співпраці із закордоними колегами, що відіграє велику роль у вдосконаленні майстерності українських рятувальників, ознайомленням із новітнім обладнанням та надсучасною технікою.

Уже багато років триває тісна дружба із фахівцями пожежної охорони Польської республіки, а нещодавно тернопільські офіцери завітали і до німецьких коллег.

Група фахівців Управління ДСНС України у Тернопільській області в період з 30 листопада по 07 грудня 2015 року побувала у місті Брауншвейг, що належить до Нижньої Саксонії.

Німецькі рятувальники привітно зустріли українських побратимів, відразу надавши їм можливість поринути у побут пожежної частини. Наші офіцери долучилися до несення служби черговим караулом. Разом із закордонними колегами вони виїжджали на різноманітні надзвичайні ситуації, маючи змогу вживу побачити і роботу техніки, і роботу людей.

Тернополяни ознайомилися і з медичною службою пожежної охорони, на озброєнні якої перебуває спеціальний гелікоптер, який використовуються для термінового транспортування потерпілих у медичні заклади.

Також, фахівці Управління відвідали ще декілька пожежних частин Нижньої Саксонії та деякі об’єктові пожежні частини, зокрема, пожежне депо в міжнародному аеропорті Брауншвейга та пожежний пост філіалу заводу «Volkswagen».

Учасники української делегації щиро дякували друзям з Німеччини за гостинність та висловили надію на подальшу тісну співпрацю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку готуються до ...
Наступна новина: Вінницька область: протягом ...

КОМЕНТАРІ