У Волинській області прокуратура проти визнання іноземних злочинців біженцями

У Волинській області прокуратура проти визнання іноземних злочинців біженцями

09.12.15 10:17 0 598
Прокуратура Волині захистила інтереси держави в галузі міжнародного співробітництва та міжнародної правової допомоги.

Так, прокуратурою області здійснено вступ у справу за позовом громадянина Республіки Білорусь до Державної міграційної служби України та управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Громадянин звертався до суду задля визнання неправомірним та скасування наказу управління Державної міграційної служби України в області й рішення Державної міграційної служби України та зобов’язання управління Державної міграційної служби України у Волинській області прийняти рішення про оформлення документів для вирішення питання про визнання його біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Прокурори ж мали на меті не допустити закінчення строків екстрадиційного арешту громадянина, який перебуває в міжнародному розшуку та розшукується для притягнення до кримінальної відповідальності за втечу з місць позбавлення волі, у зв’язку з чим Генеральною прокуратурою України задоволено запит Генеральної прокуратури Республіки Білорусь про його екстрадицію.

Дослухавшись до доводів прокуратури, Волинський окружний адміністративний суд відмовив в задоволенні позову громадянина.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: відбувся ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ