Микола Романюк: “Ми повинні дбати про майбутнє міста та сьогодення”

Микола Романюк: “Ми повинні дбати про майбутнє міста та сьогодення”

09.12.15 08:08 0 605
Cьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З цієї нагоди у Палаці учнівської молоді відбулися урочистості.

Міський голова Микола Романюк, вітаючи присутніх у залі депутатів міської ради минулої каденції та новообраних депутатів, членів виконавчого комітету і апарату міської ради зазначив, що це свято усієї територіальної громади, адже саме лучани обирають владу і контролюють її роботу. “Ми маємо виконувати завдання і запити лучан. Ми повинні дбати про майбутнє міста та забезпечувати діяльність Луцька ”, - сказав міський голова.

Він щиро від душі подякував усім, хто працює на благо громади. Запевнив, що міська влада й надалі докладатиме максимум зусиль, щоб добробут лучан покращувався. Принагідно нагадав, що реконструкція Палацу учнівської молоді, де відбувалося зібрання, - один із успішних спільних проектів.

Микола Романюк побажав усім міцного здоров'я, наснаги, благополуччя та достатку у сім'ях та разом спільно працювати на благо територіальної громади і вручив почесні грамоти та подяки.

Особливі слова вітань від Миколи Романюка та працівників міської ради прозвучали на адресу заступника міського голови Лариси Соколовської, яка десять років самовіддано працювала на цій відповідальній посаді. Міський голова подякував Ларисі Миколаївні за численні добрі справи, професіоналізм, патріотизм, любов до міста і його мешканців та вручив почесну грамоту і квіти.

Також Микола Романюк вручив ряд почесних грамот та подяк депутатам та працівникам структурних підрозділів міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чи випустить на волю ...

КОМЕНТАРІ