В Луцьку міський голова Микола Романюк розпочав нараду із вручення відзнак

В Луцьку міський голова Микола Романюк розпочав нараду із вручення відзнак

09.12.15 16:32 0 723
Перед початком розгляду основних питань порядку денного оперативної наради міський голова Микола Романюк вручив відзнаки.

Подяку міського голови отримала учитель української мови і літератури Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Гусаровська Ганна Петрівна.

За вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності української держави, за мужність і героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, а також з нагоди Дня Збройних Сил України Микола Романюк вручив подяку учаснику бойових дій Ковальському Павлу Олександровичу та учаснику бойових дій Федотову Сергію Анатолійовичу.

За багаторічну бездоганну службу, патріотичне виховання молоді, вагомий особистий внесок у забезпечення державного суверенітету і територіальної цілісності України, а також з нагоди Дня Збройних Сил України міський голова нагородив подякою майора запасу, ветерана військової служби Чабанчука Миколу Петровича.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у забезпечення державного суверенітету і територіальної цілісності України, а також з нагоди Дня Збройних Сил України подякою нагороджено підполковника, військового комісара Луцького об'єднаного міського військового комісаріату Худика Василя Михайловича.

Також подяки з рук міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у забезпечення державного суверенітету і територіальної цілісності України, а також з нагоди Дня Збройних Сил України отримали: солдат, молодший спеціаліст служби захисту інформації Луцького об'єднаного міського військового комісаріату Дячук Віталій Віталійович та майор, начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Луцького об'єднаного міського військового комісаріату Тонконоженко Юрій Володимирович. Усім нагородженим Микола Романюк щиро подякував та побажав щастя, здоров'я, родинного тепла, Божого захисту.

Потім міський голова представив своїх заступників з питань діяльності виконавчих органів міської ради та коротко поінформував про обов'язки, які вони будуть виконували. На посаду першого заступника міського голови затверджено Яковлева Тараса Володимировича, заступниками - Григоренка Сергія Анатолійовича та Моклицю Юрія Володимировича, заступник міського голови, керуючий справами виконкому - Вербич Юрій Григорович. Секретар міської ради — Юлія Василівна Вусенко.

Микола Романюк також повідомив, що для ефективнішої роботи відбудеться реорганізація управлінь, відділів, департаментів міської ради. Загалом чисельність працівників структурних підрозділів міської ради зменшиться.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Поліція викрила ...

КОМЕНТАРІ