У Луцькому відділі поліції відбувся День відкритих дверей

У Луцькому відділі поліції відбувся День відкритих дверей

09.12.15 09:40 0 558
Поліцейські вкотре продемонстрували свою відкритість, провівши для учнів місцевих шкіл День відкритих дверей.

Старшокласники слухали про будні поліцейських Луцького відділу поліції, знайомилися з роботою чергової частини, експертів тощо.

Із дітьми зустрівся начальник відділу поліції Ігор Муковоз, який розповів школярам про недопустимість порушення норм Закону. До розмови із дітьми долучився начальник сектору ювенальної превенції Олександр Кот.

Після лекції гості вирушили до чергової частини відділу. Не секрет, що це є серце кожного підрозділу поліції. Школярі спостерігали, як приймаються повідомлення від населення, і як діють поліцейські при отриманні інформації про злочини та події.

Старшокласники ознайомилися із роботою експертів-криміналістів. Кожен охочий мав змогу зняти дактилоскопічні відбитки пальців рук.

Завершився захід загальним фото дітей та поліцейських у світлиці відділу.

– ми провели День відкритих дверей, – говорить начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз. – Мета заходу – розповісти про завдання поліції, а також, провести профілактику злочинності серед неповнолітніх. Ми хочемо, щоб люди відчули, що змінилася не лише назва, а й змінилася робота підрозділу. Подібні заходи повинні мати системний характер, тож ми будемо проводити їх і надалі.

На завершення зустрічі школярам побажали успіхів у навчанні та дотримуватися Закону. Старшокласники подякували поліцейським за цікаво проведений час та пообіцяли бути законослухняними громадянами.

Сектор комунікації ГУНП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ