Рівненська область: рятувальники проводять рейдові відпрацювання житлового сектору

Рівненська область: рятувальники проводять рейдові відпрацювання житлового сектору

09.12.15 13:21 0 567
З настанням осінньо – зимового періоду почастішали випадки пожеж через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електроплбутових приладів.

У зв’язку із загибеллю та травмуванням людей, з метою попередження пожеж та навчання населення правильним діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного типу, співробітники ГУ ДСНС України у Рівненській області на постійній основі проводять рейдові профілактичні відпрацювання серед населення області.

Під час рейду рятувальники наголошують місцевим жителям про безпечне використання електрообігрівачів та опалювальних печей та роз’яснюють послідовність дій у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

За згодою власників співробітники ДСНС здійснюють огляд пічного опалення в помешканнях та надають усні рекомендації щодо усунення порушень які можуть призвести до загоряння та пожеж.

Також працівники служби цивільного захисту вручають громадянам пам’ятки та листівки на теми: «Попередження пожеж від пічного опалення» та «Дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій».

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поліцейські викрили ...
Наступна новина: Чернівці: На ярмарку ...

КОМЕНТАРІ