У Рівненській області майстерність випускника оцінює роботодавець

У Рівненській області майстерність випускника оцінює роботодавець

09.12.15 10:42 0 647
3 грудня відбулася державна кваліфікаційна атестація у черговій групі випускників, які у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості здобували професію кравця.

Слухачки продемонстрували кваліфікаційній комісії, яку очолювала власниця мережі ательє «Шарм» Оксана Вавровська, свої теоретичні знання та практичні навички. А ще кожна слухачка пошила кваліфікаційні вироби, проявивши при цьому свій творчий підхід та майстерність. Дехто із випускниць виготовив свою невеличку колекцію одягу, пошивши обновки для себе та рідних. Саме ці свої перші досягнення у швейній справі слухачки продемонстрували під час імпровізованого дефіле. Особливо зворушливо було бачити маленьких моделей, які допомагали мамам показати свою майстерність.

Варто зазначити, що роботодавці, присутні під час атестації, оцінювали не тільки зовнішню привабливість підготовлених виробів, але й старанність у дотриманні технологічних вимог до крою, опрацювання деталей, оздоблення, врахування особливостей тканини. Оксана Вавровська, зокрема, зазначила, що вона у першу чергу звертає увагу на технологічно грамотно виконані вироби, адже це свідчить про добре засвоєну програму навчання та бажання слухачки працювати за фахом. Випускницям Олені Юсенко та Олені Денисенко Роботодавець запропонувала роботу, оцінивши їхні вироби найвищими балами. Співбесіди з випускниками провели ще кілька працедавців з Рівного, яким потрібні працівники.

Кожна з випускниць висловила свої слова вдячності навчальному закладу за хороші умови навчання, доброзичливу атмосферу, прагнення викладачів і майстрів виробничого навчання передати якомога більше своїх знань та досвіду кравчиням-початківцям. У РЦПТО ДСЗ теж радіють успіхам своїх випускників, сподіваються на їхнє швидке працевлаштування, запрошують згодом підвищити свою кваліфікацію і популяризувати освітні можливості навчального закладу. Адже здобута професія може стати родинною справою. Приміром, півроку тому закінчила курси кравців Руслана Голенко, яка разом з рідними переселилася з Донецька до Рівного. Тепер Руслана продовжує свою освіту у цьому ж напрямі, а курси у РЦПТО ДСЗ закінчила її мама Олена Вікторівна, берегиня багатодітної родини.

Якщо ви хочете навчитися створювати святковий і повсякденний одяг, мати професію, яка потрібна завжди, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. (0362) 68-37-95).

Шановні роботодавці! На ваше замовлення підготуємо необхідних вам кваліфікованих робітників, підвищимо кваліфікацію вашого персоналу, надамо можливість підібрати потенційних працівників під час іспитів чи взяти на практику слухачів, аби на виробництві оцінити їхні професійні якості.

Більше інформації - на сайті РЦПТО ДСЗ www.rcpto.org.ua.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зіткнулись ...
Наступна новина: Чернівці: Працівники ...

КОМЕНТАРІ