У Рівненській області семінар для роботодавців провели у Млинові

У Рівненській області семінар для роботодавців провели у Млинові

09.12.15 14:49 0 647
До Міжнародного дня інвалідів 3 грудня фахівці Млинівського районного центру зайнятості провели семінар для роботодавців «Особливості соціального захисту та шляхи вирішення проблем працевлаштування інвалідів, та інших соціально незахищених категорій населення», метою якого було інформування суспільства з питань підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями. У заході взяли участь головний державний інспектор Управління Держпраці у Рівненській області Наталія Міщук, представники підприємств району та соціальні партнери. Протягом зустрічі відбувся продуктивний діалог між присутніми та фахівцями центру зайнятості. У черговий раз обговорювалися проблеми працевлаштування осіб з інвалідністю та інших соціально уразливих категорій населення, шляхи їх подолання; питання професійного навчання та підвищення кваліфікації в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ та організації стажування на підприємствах району.

Прикладом успішної співпраці Млинівського РЦЗ з роботодавцями району є працевлаштування за 11 місяців поточного року 12 безробітних з інвалідністю із 43 осіб, які звернулися за отриманням соціальних послуг до центру зайнятості. 9 безробітних проходили професійне навчання перед працевлаштуванням та мали змогу підвищити свій професійний рівень або пройти стажування безпосередньо на робочому місці. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми.

Спеціалісти служби зайнятості та роботодавці докладають максимум зусиль, щоб допомогти у працевлаштуванні клієнтам з інвалідністю та не залишити їх наодинці зі своїми проблемами, і приходять на допомогу тим, хто бажає працювати.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі обговорили ...

КОМЕНТАРІ