Чернівці: Розробляється проект комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

Чернівці: Розробляється проект комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

09.12.15 14:34 0 704
Проект комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Чернівців було представлено на черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради. Згідно з ним у місті визначається близько 250 місць для МАФів.

«Робота над проектом добігає фіналу, – каже головний архітектор міста Наталія Хілько. – Наразі ми аналізуємо, з ким із підприємців варто продовжувати договори, з ким укладати нові. Деякі тимчасові споруди будемо зносити, а власникам, які допустили незначні порушення, виносимо попередження. Щодо абсолютно нових місць розташування, то насамперед обираємо ті райони Чернівців, де не вистачає торговельних крапок».

Проект «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чернівців» буде винесено на розгляд виконавчого комітету міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ