У Чернівцях покажуть театр шансону

У Чернівцях покажуть театр шансону

09.12.15 08:10 0 564
Творчий вечір поета і шансоньє Еміля Крупника під назвою «Театр чернівецького шансону» відбудеться 16 грудня у Будинку естетики та дозвілля. Його організовує управління культури міської ради.

Бард презентує свою нову програму, в якій прозвучать твори Олександра Вертинського та Петра Лещенка, складені у Чернівцях, авторські «Легенди старих Чернівців», а також вже відомі чернівецькі пісні Крупника у театралізованому форматі.

У вечері візьмуть участь Лариса Бережан – викладач Чернівецького університету і, водночас, відома у місті піаністка та авторка ліричних пісень, неперевершений скрипаль Микола Гакман. Актриса Ганна Шевченко виконає роль Сільвії Тоскі у мініатюрі зa оповіданням Олександра Вертинського

Початок концерту – о 18.30. Вхід вільний.

Довідково:

Еміль Крупник народився 9 грудня 1963 року у Чернівцях. Навчався в Тартуському університеті, відвідував лекції Ю.М. Лотмана. Свої перші пісні він написав, проживаючи в Ленінграді. Закінчив філологічний факультет Чернівецького державного університету. У 1991 р. Еміль Крупник став лауреатом українського фестивалю «Червона рута». У 1992-93 роках створює цикл пісень про Чернівці, що стали культовими. Його твори «Чернівецькі дворики», «Чернівецькі фасони», «Калинівський базар» набули широкого розповсюдження, стали популярними в місті та за його межами. Одна з радіостанцій Нью-Йорка визначила його творчість як «музичний літопис міста Чернівців».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна має перейти на ...

КОМЕНТАРІ