В Чернівецькій області рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення громадянам правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення громадянам правил безпеки

09.12.15 15:54 0 617
З метою запобігання виникнення пожеж в помешканнях людей, зменшення негативних наслідків від їхнього виникнення та для недопущення загибелі громадян на пожежах працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди по населених пунктах області. Рятувальники відвідують оселі буковинців, щоб нагадати їм правила безпеки та допомогти краще запам’ятати їх. Під час проведення такої роботи особлива увага приділяється самотнім мешканцям, громадян похилого віку та людям, які потребують соціальної підтримки.

Так, 7 грудня такий рейд провели працівники Кіцманського районного відділу Управління ДСНС в селах Шипинці, Берегомет, Глиниця та Дубівці Кіцманського району, відвідавши при цьому близько 90 помешкань, в яких проживають майже 200 осіб. Рятувальники нагадали місцевим мешканцям правила безпеки, яких щоденно необхідно дотримуватись в побуті, вручили пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Значну увагу рятувальники приділили роз’ясненню основних правила безпеки, яких необхідно дотримуватись в житловому секторі. Також працівники Управління ДСНС оглянули пічне опалення в помешканнях людей, особливу увагу звернувши на його технічну справність. В тих помешканнях, де виявлялися несправності, рятувальники допомагали усунути неполадки та розповіли про подальше правильне користування пічним опаленням.

Такі рейди проводяться по всій Чернівецькій області і здійснюються впродовж всього року. Завдяки такій роботі можна запобігти виникненню пожеж і, як наслідок, зменшити матеріальні збитки та, щонайголовніше, врятувати людське життя.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі співчуття з ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ