У Хмельницькому працівники поліції викрили підпільну букмекерську контору

У Хмельницькому працівники поліції викрили підпільну букмекерську контору

09.12.15 11:11 0 1067
Під час обшуку правоохоронці вилучили 10 телевізорів, на яких транслювалися спортивні матчі, 8 моніторів із пристроями для проведення ставок та інше обладнання, а також грошові кошти в сумі понад 4 тисячі гривень.

Працівниками управління захисту економіки в Хмельницькій області виявлено та задокументовано факт незаконної діяльності підпільної букмекерської контори, розташованої в обласному центрі по вулиці Зарічанській.

Під час проведення огляду приміщення працівники поліції виявили та вилучили 10 телевізорів, на яких транслювалися спортивні матчі, 8 моніторів із пристроями для проведення ставок, 2 системні блоки із моніторами, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження, пристрій для друку чеків та перевірки купюр, чернетки адміністратора, а також грошові кошти в сумі понад 4 тисячі гривень.

Слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області за фактом незаконної діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Організаторам незаконного бізнесу загрожує чималий штраф — від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Сектор комунікації за інформацією

Управління захисту економіки в Хмельницькій області

ДЗЕ Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Львівщині продовжують ...

КОМЕНТАРІ