В Чернігові пройшов спільний концерт шкіл естетичного виховання «Єдина моя Україна»

В Чернігові пройшов спільний концерт шкіл естетичного виховання «Єдина моя Україна»

09.12.15 08:10 0 581
5 грудня в Чернігівській музичній школі № 1 імені С. В. Вільконського відбувся спільний концерт шкіл естетичного виховання м. Чернігова «Єдина моя Україна» в рамках міського фестивалю патріотичної музики. Головною метою цього фестивалю є виховання національно свідомої молоді, патріотизму та духовності підростаючого покоління на традиціях національної культури, усвідомлення значення патріотичної музики в процесі становлення особистості.

У програмі концерту прозвучали вірші патріотичного спрямування та музичні твори як українських класиків, так і сучасних композиторів у виконанні зразкового ансамблю бандуристів «Соколики», симфонічного оркестру, оркестру народних інструментів, ансамблів та хорових колективів, солістів – інструменталістів та вокалістів музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та міської школи мистецтв. Показово, що ряд творів прозвучали зі сцени вперше, зокрема, «Гімн України» у виконанні зразкового ансамблю бандуристів «Соколики».

Концерт зібрав близько 300 учасників, які надихнули та подарували гостям концерту піднесений настрій у переддень свята Збройних Сил України, виконавши кращі зразки української класичної музики, народних пісень та сучасного українського мистецтва.

За інформацією управління культури міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна має перейти на ...

КОМЕНТАРІ