На Хмельниччині правоохоронці оперативно розшукали викрадений мотоцикл

На Хмельниччині правоохоронці оперативно розшукали викрадений мотоцикл

10.12.15 10:27 0 610
Злодієм виявився товариш потерпілого, який просто не повідомив власника про те, що взяв його транспортний засіб.

7 грудня до чергової частини Білогірського відділення поліції надійшло повідомлення від 19-річного жителя села Тихомель про те, що в ніч з 5 на 6 грудня невстановлена особа з його господарства викрала мотоцикл ММЗ-3. Завдяки допомозі небайдужих громадян поліцейським вдалося оперативно розшукати транспортний засіб та встановити особу зловмисника. Ним виявився 24-річний раніше вже судимий за крадіжки житель сусіднього села.

У вечір, коли був скоєний злочин, підозрюваний розпивав спиртне у знайомих. Коли прийшов час їхати додому, побачив на подвір'ї мотоцикл і вирішив ним скористатися, але власників про це не повідомив. Мотоцикл викотив за село і поїхав додому, але по дорозі вирішив ще заїхати до клубу. Проте мотоцикл зламався. Молодик не розгубився і залишив його на подвір'ї у своєї однокласниці, яка живе неподалік, тим самим кинувши на неї тінь підозри. Дівчину, звісно ж, про такий «подарунок» не повідомив.

Проте правоохоронці, які взялися за розслідування, вивели злодія на чисту воду. У скоєному він зізнався. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті — позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ