Слухачка Рівненського центру профтехосвіти служби зайнятості - серед переможців всеукраїнського конкурсу з перукарського мистецтва

Слухачка Рівненського центру профтехосвіти служби зайнятості - серед переможців всеукраїнського конкурсу з перукарського мистецтва

10.12.15 13:33 0 606
У Києві відбулися фінальні змагання учасників конкурсу серед студентів навчальних закладів з перукарського мистецтва «СНІГОВА КОРОЛЕВА ESTEL». Як переможниця обласного етапу конкурсу у фіналі взяла участь Олена Білецька, слухачка Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, вихованка майстра виробничого навчання Анни Зотік.

За словами А.Зотік, фінал конкурсу було дуже добре організовано, майстри, моделі та викладачі постійно відчували турботу і підтримку, мали змогу поспілкуватися з професіоналами, підвищити свою кваліфікацію під час семінарів та майстер-класів, поділитися досвідом роботи. Організатори продумали усе до дрібниць, аби учасники почувалися комфортно як під час змагань, так і на дозвіллі. Чудові враження залишилися і від екскурсії по Києву.

Під час круглого столу викладачі та майстри виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів обмінялися думками щодо проблем організації навчального процесу, стандартів освіти, матеріального забезпечення, практики та працевлаштування випускників, творчого розвитку.

Самі ж змагання пройшли хоч і у напруженій боротьбі, але у дружній та доброзичливій атмосфері. Олена Білецька виконувала зачіску на моделі Тетяні Кость. До речі, саме Тетяна, викладач швейної справи, запропонувала креативну ідею прозоро-сніжинкового плаття Снігової Королеви та власноруч виготовила прикраси. Кожну сніжинку для плаття сплела умілими руками майстер виробничого навчання Лілія Давидюк. Образ моделі вдало доповнив візаж, виконаний Мирославою Мельничук.

У підсумку Олена Білецька здобула перемогу у номінації «Міс Неповторність». Нагороду їй вручив директор компанії «ЕСТЕЛЬ УКРАЇНА» Олексій Леканов. Такий успіх майстрині-початківця, звичайно, буде поштовхом до самовдосконалення та гарною сходинкою у професійній кар'єрі.

Щиро вітаємо Олену Білецьку та Анну Зотік з гарним результатом у конкурсі та зичимо подальших творчих здобутків!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області двоє ...

КОМЕНТАРІ