Житомирщина: поліція закликає водіїв неухильно дотримуватися правил безпеки на дорозі!

Житомирщина: поліція закликає водіїв неухильно дотримуватися правил безпеки на дорозі!

10.12.15 09:02 0 602
За минулу добу зафіксовано 10 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 людей загинули та 14 отримали тілесні ушкодження.

Близько 8.30 8 грудня на 2 км автодороги Біла Криниця-Радомишль, поблизу с. Білки Радомишльського району, водій автомобіля ЗАЗ, 57-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку райцентру, на затяжному повороті здійснив зіткнення з автомобілем «Пежо Партнер» під керуванням 33-річної жительки району.

Внаслідок ДТП водій автомобіля ЗАЗ з отриманими тілесними ушкодженнями був госпіталізований, а його 56-річна пасажирка загинула на місці події.

Усі обставини з'ясовуються у рамках розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.

Шановні жителі Житомирщини! Складні погодні умови підвищують ризик потрапити у ДТП, у зв'язку з чим правоохоронці нагадують як водіям, так і пішоходам про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

За інформацією Гідрометцентру України 8-13 грудня на території Житомирської області очікується пониження температури повітря від мінус 1 в нічний час доби та до 3 градусів тепла в денний період, унаслідок чого на дорогах області можливе виникнення ожеледиці.

Намагайтеся у дні негоди не виїздити на автошляхи без нагальної потреби. При керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте про уважність та обережність. Обов'язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов'язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Закликаємо пішоходів в умовах недостатньої видимості переходити дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись, що водії автотранспортних засобів вас помітили.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: З початку року на пожежах в ...

КОМЕНТАРІ