На Вінниччині обговорюватимуть переваги запровадження зони вільної торгівлі з ЄС (+фото)

На Вінниччині обговорюватимуть переваги запровадження зони вільної торгівлі з ЄС (+фото)

10.12.15 12:45 0 628
На Вінниччині обговорюватимуть переваги запровадження зони вільної торгівлі з ЄС

Глибока та всеосяжна зона вільної торгівлі між Україною та ЄС відкриває для нашої країни один із найбільших ринків у світі, що майже у сто разів перевищує український, до якого входить двадцять вісім країн та близько півмільярда споживачів, тому враховуючи експортний потенціал Вінницької області, актуальним є питання: які наслідки від цього чекають великий, малий та середній бізнес. Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС – це широкомасштабна за змістом торговельна угода, предмет якої потребує досконалого вивчення та насамперед ознайомлення вітчизняних товаровиробників із широким спектром можливостей та ризиками при здійсненні зовнішньоторговельних операцій із країнами ЄС.

Враховуючи вищезазначене, на Вінниччині відбудеться засідання круглого столу на тему: «Угода про поглиблену та всеохоплюючу ЗВТ з ЄС: можливості та ризики для України», який відбудеться 15 грудня 2015 року у м. Вінниця о 10:30, галерея «Інтер Шик».

Під час круглого столу виступлять провідні експерти у сфері зовнішньоекономічної діяльності України та ЄС та піднімуть актуальні питання щодо експортного потенціалу України

Для довідки:

У разі зацікавленості, просимо зареєструватись за тел.: (0432) 61-14-90.

програма круглого столу.doc

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ