На честь загиблих у зоні АТО у Чернігові встановлено пам'ятну дошку

На честь загиблих у зоні АТО у Чернігові встановлено пам'ятну дошку

10.12.15 13:59 0 619
7 грудня у Чернігові під час урочистого мітингу-реквієму у школі № 29 відкрили меморіальну дошку на вшанування пам'яті Іщенка Андрія Васильовича та Шика Олександра Геннадійовича, які загинули під час бойових дій у зоні АТО на сході України.

У церемонії відкриття пам'ятної дошки взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, рідні загиблих, його бойові побратими та представники педагогічного й учнівського колективів школи № 29, де навчались Андрій і Олександр.

Владислав Атрошенко висловив вдячність учням та учителям школи за пам'ять і пошану наших земляків - героїв, які загинули, захищаючи рідну землю.

«В боротьбі за збереження державного суверенітету та територіальної цілісності нашої країни Андрій і Олександр віддали найцінніше - своє життя», - наголосив міський голова.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих.

Указом Президента України «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Іщенко Андрій Васильович та Шик Олександр Геннадійович нагороджені орденами «За мужність» III ступеня (посмертно).

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Внаслідок автопригод на ...
Наступна новина: У розважальному закладі ...

КОМЕНТАРІ