На Тернопіллі у Чорткові відбувся семінар з питань запровадження надання електронних послуг

На Тернопіллі у Чорткові відбувся семінар з питань запровадження надання електронних послуг

10.12.15 14:58 0 656
У Чорткові відбувся кущовий семінар стосовно запровадження надання електронних послуг центрами надання адміністративних послуг та використання системи державних електронних закупівель «ПРОЗОРО» в органах влади.

До участі в навчальному семінарі були запрошені представникирайдержадміністрацій, керівники і працівники центрів надання адміністративних послуг Борщівського, Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Теребовлянського, Чортківського районів та виконавчого комітетів Чортківської міської ради, а також представники бізнесу відповідних районів за участі директора департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА Галини Воляник, заступника директора департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації Олега Казмірчука, голови райдержадміністрації Михайла Сташківа, першого заступника голови райдержадміністрації Валерія Запухляка.

Мета заходу – прозоре та ефективне витрачання державних коштів, а також запобігання корупції завдяки господарському контролю та розширенню кола постачальників. Тобто, кожен може побачити дані, проаналізувати закупівлі, принципи обирання переможця на тендерах.

Представники департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації розповіли про нововведення та основні ідеї Закону України “Про адміністративні послуги”, а також ознайомили присутніх з можливостями використання системи державних електронних закупівель. Зацікавлення присутніх викликала презентація функцій системи щодо отримання електронної консультації на порталі, можливостей отримання електронної послуги у центрі надання адміністративних послуг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ