В Закарпатській області азам пожежної безпеки дітлахів навчали вогнеборці

В Закарпатській області азам пожежної безпеки дітлахів навчали вогнеборці

10.12.15 09:33 0 617
9 грудня, на екскурсію до 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Свалява завітали учні Неліпинської ЗОШ І-ІІІ ст. Для вогнеборців такі відвідини вже стали доброю традицією, тож бійці ДСНС залюбки розповіли дітлахам про професію пожежного-рятувальника, їхні бойові будні та загалом діяльність пожежного підрозділу. А для того, щоб візит краще запам’ятався, хлопчикам і дівчатам продемонстрували техніку й обладнання, за допомогою якого пожежники рятують людські життя та майно наших краян.

Особливу увагу рятувальники приділили питанням пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в зимовий період. Від бійців ДСНС школярі дізналися, як правильно поводитися під час прогулянки на вулиці чи перебуваючи вдома. Окремо вогнеборці розповіли, що треба робити задля уникнення пожежі в будинку або квартирі. Для кращого засвоєння отриманої інформації рятувальники розповсюдили серед учнів і викладачів листівки на протипожежну тематику.

А «на десерт» дітлахам залишили найцікавіше – кожен охочий міг на власні очі побачити, як вогнеборці долають умовну пожежу за допомогою води або піни, після чого всім дали можливість посидіти в пожежній машині та приміряти на себе бойовий костюм працівників Служби порятунку.

Вдячні діти та вчителі пообіцяли вогнеборцям дотримуватися правил пожежної безпеки та берегти себе і своїх близьких від лиха.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в складі ...
Наступна новина: Лікарняні каси потрібно ...

КОМЕНТАРІ