Всеукраїнський тиждень права розпочався в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області

Всеукраїнський тиждень права розпочався в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області

10.12.15 14:36 0 633
У рамках Всеукраїнського тижня права закарпатські рятувальники стали більш юридично «підкованими». 9 грудня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області для рядового та начальницького складу провели лекцію на тему «Реалізація і захист прав людини, у тому числі учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб».

Під час лекції завідувач юридичного сектору Управління Наталія Дору розповіла присутнім про відображення прав людини у Конституції України. Також рятувальники дізналися, у яких випадках можливе обмеження прав людини, а в яких навпаки – подібне обмеження в жодному разі не допускається.

Найбільшу увагу доповідач приділила розгляду пільг, якими користуються учасники бойових дій та члени їх сімей. Адже в структурі оперативно-рятувальної служби Закарпаття працюють люди, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України. Вони дізналися, що мають право на безплатне отримання ліків, забезпечення санаторно-курортним лікуванням, знижку на плату за користування житлом і комунальними послугами, безкоштовний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту та інші привілеї.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: за ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ