На Вінничині у Погребищенському районі чоловік до смерті побив свого приятеля

На Вінничині у Погребищенському районі чоловік до смерті побив свого приятеля

10.12.15 13:13 0 606
Працівники Погребищенського відділення поліції затримали жителя одного з сіл сусіднього району, якого підозрюють у смерті його приятеля. Попередньо встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка та бійка, під час якої один з чоловіків наніс іншому тілесні ушкодження несумісні з життям.

9 грудня до Погребищенського відділення поліції надійшло повідомлення, що в с. Степанки у власному будинку виявлений мертвим 43-річний господар.

Як розповів в.о. начальника Погребищенського відділення поліції Павло Пугач, опитавши свідків, правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий з трьома товаришами, двоє з яких приїхали з сусіднього району, розпивали спиртні напої. Між господарем та 25-річним приїжджим гостем виникло непорозуміння через мобільний телефон. Гість не зміг знайти свій мобільний і звинуватив у його зникненні власника будинку. Між чоловіками розпочалась бійка. Тілесні ушкодження, отримані господарем будинку, виявилися несумісними з життям.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: У Львові у Стрийському ...

КОМЕНТАРІ