В Чернівецькій області з метою запобігання виникнення пожеж рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

В Чернівецькій області з метою запобігання виникнення пожеж рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

10.12.15 08:36 0 623
8 грудня працівники Глибоцького районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців сіл Старий Вовчинець та Тереблече Глибоцького району. Дана робота проводилася з метою нагадування людям правил безпеки та запобігання виникнення пожеж в домівках краян. В ході такої профілактичної роботи рятувальники відвідали майже 35 помешкань та поспілкувалися із понад 60 особами.

В рамках даних профілактичних рейдів рятувальники основну увагу приділяли малозабезпеченим громадянам, багатодітним сім’ям та людям похилого віку. Їм нагадали правила безпеки, яких потрібно дотримуватися постійно та до чого може призвести нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. «Виникненню будь-якої пожежі можна запобігти. Для цього потрібно знати та дотримуватись правил пожежної безпеки, що не вимагає від людей жодних надзусиль, однак завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я» – говорили рятувальники людям. Також краянам вручали пам’ятки, листівки та буклети з правилами пожежної безпеки. «Виникненню будь-якої пожежі можна запобігти. Для цього потрібно знати та дотримуватись правил пожежної безпеки, що не вимагає від людей жодних надзусиль, однак завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я» – говорили рятувальники людям. Також краянам вручали пам’ятки, листівки та буклети з правилами пожежної безпеки.

«Працівники Управління ДСНС постійно проводять такі виїзні профілактичні рейди територією Чернівецької області, оскільки завдяки безпосередньому спілкуванню з людьми можна краще донеси до громадян всю важливість дотримання правил пожежної безпеки» – зазначив начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку комісія надала ...
Наступна новина: Вінничина: індекс обсягу ...

КОМЕНТАРІ