На Хмельниччині правоохоронці затримали серійного крадія свійських тварин

На Хмельниччині правоохоронці затримали серійного крадія свійських тварин

10.12.15 08:08 0 609
Злодій викрадав у жителів Нової Ушиці домашню птицю, кролів та іншу дрібну живність, а м'ясо збував на місцевому ринку.

Впродовж останнього часу жителі одного з районів Нової Ушиці потерпали від крадіжок свійських тварин. Характерним для усіх цих злочинів було те, що вчинялися вони в ніч з середи на четвер.

Керівництво місцевої поліції створило кілька оперативних груп, які в ніч з середи на четвер чергували в даному районі селища. В одну із ночей злодія затримали «на гарячому».

Ним виявився 28-річний уродженець сусіднього Дунаєвецького району, який останнім часом мешкав у Новій Ушиці. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисник ніде не працював і «заробляв» на життя тим, що крав курей та кролів, а м'ясо збував на місцевому ринку. А оскільки в четвер у Новій Ушиці — базарний день, то злочини скоював напередодні, щоб м'ясо було свіжим.

Чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, — позбавлення волі на строк до 5 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Святкова ілюмінація ...

КОМЕНТАРІ