На Тернопільщині для дітей з обмеженими можливостями влаштували свято

На Тернопільщині для дітей з обмеженими можливостями влаштували свято

10.12.15 09:43 0 626
У Заліщицькому обласному багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі відбулися заходи до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

В них взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Краснюк, начальник управління соціального захисту населення Уляна Лисак, начальник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Заліщицькому районі Ірина Навізівська, директор Заліщицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олена Голянич, начальник відділу з питань освіти Надія Підгребя, заступник начальника служби у справах дітей Лілія Присяжнюк, головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Леся Зятик, заступник голови міської ради з гуманітарних питань Михайло Бандрівчак, старший інспектор Заліщицького відділення поліції Володимир Чайковський, учасники бойових дій на Сході, отець Іван Сендзюк, батьки, приватні підприємці, учні шкіл та гості свята.

«Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею дітей з вадами здоров'я і не тільки 3 грудня, а й протягом всього року, — зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Роман Краснюк. — Не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги. Тож хочеться побажати вам міцного здоров'я та подякувати всім, хто опікується цими діточками, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього».

Також Роман Петрович вручив подарунки для дітей від адміністрації та присутніх начальників структурних підрозділів РДА.

До Міжнародного дня інвалідів особливі діти демонстрували виставку своїх робіт «Нашими умілими руками»: різноманітні вишивки бісером, вироби з дерева, паперу (орігамі) та художні вироби. Також, гості оглянули фотовиставку «Дитяча посмішка», яка передає щасливі моменти з життя вихованців закладу.

Святкової атмосфери додали чудові творчі номери учнів: у виконанні юних талантів звучали українські пісні та вірші. Також присутні мали змогу взяти участь спортивно - розважальному заході «У козацькому колі», під час якого учні змагались між собою у різноманітних конкурсах: стрибки у мішках, піднімання по канату, армресліг, ліпка вареників на швидкість та перетягування канату.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лікарняні каси потрібно ...
Наступна новина: На Вінничині кредити для ...

КОМЕНТАРІ