В Житомирській області будівництво садочків на контролі голови ОДА.

В Житомирській області будівництво садочків на контролі голови ОДА.

11.12.15 15:54 0 596
Вчора, 9 грудня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський знову проінспектував хід виконання будівельних робіт в дошкільних навчальних закладах № 32 та № 58 м. Житомира.

— «За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в області реалізується 62 проекти. Державою виділені кошти у сумі 115 млн. грн. Від того, як успішно ми виконаємо всі роботи на об'єктах, залежить сума коштів, що буде виділено на розвиток нашої області наступного року. Тому я особисто відвідую будівництво. Забезпечення жителів міста достатньою кількістю дошкільних навчальних закладів – ось наш пріоритет», – зазначив Сергій Машковський, додавши, що садочок № 32 буде винятковим, так як в ньому виховуватимуться діти з особливими потребами.

В садочку № 58, що по вулиці Крошенській, роботи з реконструкції виконано на 45 %. «Повністю збудовані всі перестінки, дах покритий інноваційним гідроізоляційним матеріалом. Тривають роботи з розводки електрики, внутрішнього облаштування стін, тепло- та водопостачання», – розповідає виконроб Олександр.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ