На Вінничині у реанімації опинився житель Козятинського району після з'ясування стосунків з односельцем

На Вінничині у реанімації опинився житель Козятинського району після з'ясування стосунків з односельцем

11.12.15 11:34 0 557
Працівники козятинської поліції затримали місцевого жителя за підозрою у побитті односельця. Непритомного потерпілого вночі на вулиці села знайшов перехожий. Попередньо встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв у місцевому кафе чоловіка побив шваброю односелець.

9 листопада до Козятинського відділення Хмільницького відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них у реанімаційне відділення госпіталізований 35-річний житель Козятинського району. Під час огляду лікаря, крім алкогольної інтоксикації, у чоловіка була виявлена важка закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, ускладнений крововиливом та церебральна кома.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Геннадій Ткачук, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від свого односельця, з яким розпивав спиртні напої у місцевому кафе. Між чоловіками виникло непорозуміння, і один з них схопив швабру та почав бити потерпілого по голові. Працівники закладу втрутилися у конфлікт та вгамували чоловіків, після чого вони розійшлися. У непритомному стані потерпілого на вулиці виявив односелець та викликав швидку допомогу.

Підозрюваного у побитті чоловіка правоохоронці затримали. Ним 33-річний місцевий житель. За словами затриманого, він обурився, що його односелець звинуватив його у зникненні мобільного телефону.

Зараз потерпілий у комі знаходиться у лікарні.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Дню Збройних сил України ...

КОМЕНТАРІ