З початку року,правоохоронними органами Закарпаття складено 73 протоколи за адміністративно-карані корупційні правопорушення       

З початку року,правоохоронними органами Закарпаття складено 73 протоколи за адміністративно-карані корупційні правопорушення    

11.12.15 17:51 0 613
За 11 місяців 2015 року правоохоронними органами Закарпаття складено 73 протоколи, з яких 39 - прокуратурою, 17 – управлінням СБУ в Закарпатській області та 17 – органами внутрішніх справ.

Із загальної кількості складених протоколів:

- ст.172-7 КУпАП (конфлікт інтересів) - 41;

- ст.172-4 КУпАП (сумісництво) – 6;

- ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) – 17;

- ст.172-5 КУпАП (отримання подарунку) – 2;

- ст.172-9 КУпАП (невжиття заходів щодо протидії корупції) – 2;

- ст.172-8 КУпАП (розголошення інформації) – 1.

Найбільше протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень складено відносно голів ДВК (бюджетна сфера), які неправомірно прийняли рішення про виділення собі одноразової грошової винагороди – 19.

Також, 7 протоколів складено, щодо осіб місцевих органів виконавчої влади, у т.ч. 4 – колишні голови районних державних адміністрацій.

Ще по 2 стосовно осіб держслужбовців 6 категорії, працівників правоохоронних (колишні) за неподання декларації, посадових осіб органів місцевого самоврядування та по одному щодо працівника апеляційного суду, начальника прикордонного загону та працівника державної фіскальної служби в області. 5 стосовно інших органів державної влади.

За результатами судового розгляду до адміністративної корупційної відповідальності притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу 37 осіб.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вінниччина сумує з приводу ...

КОМЕНТАРІ