В Закарпатській області мукачівські рятувальники ділилися досвідом із ліцеїстами

В Закарпатській області мукачівські рятувальники ділилися досвідом із ліцеїстами

11.12.15 18:44 0 618
9 грудня до 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачева завітали вихованці Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, які опановують напрям пожежної безпеки. Професійні вогнеборці провели для майбутніх рятувальників урок з аварійно-рятувальної справи, який допоможе юнакам поглибити власні знання у цій сфері.

Насамперед мукачівські бійці ДСНС прочитали трьом десяткам ліцеїстів теоретичну лекцію, присвячену алгоритмові дій під час ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних подій – пожеж, дорожньо-транспортних пригод тощо. Отримана інформація знадобиться юнакам у подальшому, коли вони вступатимуть до вищих навчальних закладів ДСНС України.

Аби не обмежуватися сухою теорією, для ліцеїстів організували й практичну частину. Зокрема, присутні спостерігали за показовим виїздом техніки із подальшим повним бойвим розгортанням. Далі вогнеборці продемонстрували юнакам пожежну техніку й основні засоби пожежогасіння, а також розповіли про особливості їхнього застосування. Ліцеїсти уважно вислухали озвучену інформацію, оскільки усвідомлюють, що в майбутньому це дозволить їм рятувати людські життя і майно громадян.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ