В Закарпатській області люблячий зять подарував тещі телефон,який же і вкрав

В Закарпатській області люблячий зять подарував тещі телефон,який же і вкрав

11.12.15 10:36 0 618
Ужгородець викрав від продавчині продуктового магазину мобілку та подарував своїй тещі на день народження. Правоохоронці відкрили проти злодікуватого зятя кримінальне провадження.

До чергової частини Свалявського відділення поліції звернулася 37-річна жінка, яка повідомила, що в неї викрали мобільний, вартістю 1500 гривень. Потерпіла розповіла поліцейським, що телефон вона залишила на столику та пішла приймати товар від постачальника, а коли повернулася, телефону вже не було.

Правоохоронці швидко викрили злодія. Ним виявився 35-річний мешканець Ужгорода, котрий працює експедитором. Того дня він постачав товар до магазину, що на Свалявщині. Допоки продавець приймала товар, чоловік помітив на столику мобільний та взяв його.

Чоловік зізнався у скоєному і повідомив, що телефон подарував тещі на день народження, оскільки за кілька днів до того протринькав гроші, що його дружина дала на подарунок мамі. Тому й вирішив вкрасти мобілку.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Сергій Биконя: низький ...

КОМЕНТАРІ