На Львівщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо побиття першокласника

На Львівщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо побиття першокласника

11.12.15 08:03 0 648
Результати експертизи, що надійшли до працівників Яворівського відділу поліції 9 грудня, підтвердили факт нанесення дитині легких тілесних ушкоджень.

У Яворівський відділ поліції, 3 грудня, звернулась директор однієї з шкіл міста з повідомленням про те, що 6-річний учень першого класу, прийшов до школи з синцями та подряпинами на обличчі. Згодом з такою ж заявою до правоохоронців звернувся батько хлопчика, котрий зараз проживає окремо від сина.

Першокласник розповів поліцейським, що тілесні ушкодження йому нанесла матір під час підготовки домашнього завдання.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а також призначено судово-медичну експертизу. У висновку експертів, що надійшов до правоохоронців 9 грудня, вказано, що тілесні ушкодження, нанесені дитині, класифікуються як легкі.

Матір факт побиття свого сина відкидає. Якщо вину жінки буде доведено, їй загрожує покарання – штраф, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці ретельно вивчають усі обставини скоєння правопорушення та перевіряють усі свідчення.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька новорічна ...
Наступна новина: У Хмельницькій області 1

КОМЕНТАРІ